Inschrijven

Je wenst deel te nemen? Gelijk heb je.   

Vul het inschrijvingsformulier in en stuur het online door naar de organisatie. Je ontvangt dan een bevestiging van aanmelding en we houden je verder op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Als je meer dan 1 ploeg inschrijft, dien je een inschrijving per ploeg te versturen.
De inschrijving is definitief zodra we het deelnemingsgeld van 45 EUR per team ontvangen hebben. Betalen kan enkel op rekeningnummer BE02 9731 4713 9940. Vermeld in de mededeling 'Tornooi + naam team'.

Om organisatorische redenen sluiten we de inschrijvingen af op 8 augustus om 24 uur.
Er kunnen maximum 16 teams deelnemen, vroegtijdige afsluiting is dus mogelijk. Wacht dan ook niet om je team in te schrijven.

Vanaf 25 mei 2018 is de GDPR-wetgeving van toepassing. Wenst u op deze wetgeving beroep te doen dan volstaat het uw verzoek per mail te versturen naar de organisatie die alles in het werk zal stellen de nodige actie zo snel als mogelijk uit te voeren.

De meegedeelde gegevens worden enkel verwerkt voor het beheer van het tornooi. Ze worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden of doorgegeven aan derde partijen.

De gegevens worden ten laatste 14 dagen na het tornooi vernietigd.

Door in te schrijven op het tornooi, geven de deelnemers hun akkoord dat de organisatie foto’s en beelden van de deelnemers, genomen tijdens het tornooi, mogen publiceren op hun website.    

KLIK OP DE FOTO HIERNAAST OM NAAR HET INSCHRIJVINGSFORMULIER TE NAVIGEREN

G. Feyaerts 0486/38 86 24     Y. Vanhoeyvelt 0494/27 16 00

 

mail : info@beachcupaginsurance.be
 

Contacteer ons
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now